Mikko Muhonen - LKV Muhonen

Mikko Muhonen

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ, KAUPANVAHVISTAJA

Nimeni on Mikko Muhonen ja olen perustanut yrityksen LKV Muhonen AFM Oy Ab. Ja minulle Kaikista Tärkein asia on Asiakkaan Tyytyväisyys.

Olen toiminut alalla jo pitkään, mutta edelleen minulla on paloa ja halua auttaa ja kehittää alaa. Pyrinkin tuomaan kiinteistönvälitykseen koko ajan uusia asioita, joista asiakkaat hyötyvät asuntoa myydessään ja ostaessaan.

Olen toiminut kaikenlaisten kiinteistö- ja asuntokauppojen parissa ja tykkään myös näihin liittyvistä haasteista. Olenkin luonteeltani positiivinen, ratkaisuja löytävä henkilö ja teen huolella arvostamaani työtä.

Minulta saat aina rehellisen ja realistisen arvion asuntonne hinnasta. Pystyn määrittämään hinnat erinomaisella tarkkuudella runsaan kokemuksen ja ammattitaitoni avulla.

Tärkeimpiä arvojani elämässäni on perhe ja työ, tämän jälkeen tulee harrastukset. Tykkään urheilla monipuolisesti ja tämän takia olen myös erittäin määrätietoinen ja kunnianhimoinen työssäni.

Mikäli toivot kiinteistönvälittäjältäsi aktiivista, asiantuntevaa ja ennen kaikkea rehellistä palvelua hyvässä hengessä tällöin kannattaa olla yhteydessä. Autan kaikissa asuntoasioissa, joten olethan yhteydessä niin tehdään elämäsi parhaat asuntokaupat!

mikko@lkvmuhonen.fi

+358 45 176 2050