Fastighetsförmedling Muhonen AFM

Högklassig och modern fastighetsförmedling i Vasa

Fastighetsförmedling är inte bara ett yrke, det är en livsstil. Vår verksamhet baserar sig på ärlig, professionell och engagerad betjäning.

Enligt vår erfarenhet lyckas man bäst som fastighetsförmedlare genom att hålla sina löften och prestera lösningar som lever upp till kundens förväntningar. Vår målsättning är hundraprocentig kundnöjdhet.

Vi erbjuder dig professionell, pålitlig och heltäckande service i alla bostadsärenden. Våra fastighetsförmedlare genomför din bostadsförsäljning behändigt och omsorgsfullt. Tillsammans förverkligar vi dina bostadsdrömmar!

KÖPA BOSTAD

Om du planerar att köpa en bostad eller fastighet, se våra lediga objekt eller lämna dina kontaktuppgifter så söker vi gärna objekt till dig.

SÄLJA BOSTAD

Söker du en pålitlig fastighetsförmedlare? Du får professionell betjäning hos oss, tag kontakt.

FÖR BYGGARE

RS-objekt och nyproduktion med kunskap och erfarenhet. Kontakta oss i tid för att uppnå bästa möjliga resultat ur byggarens och kundens synvinkel.

mukko20

Mikko Muhonen

LKV Muhonen AFM
Kirkkopuistikko 22, 65100 Vaasa
mikko@lkvmuhonen.fi
+358 45 176 2050
lkvmuhonen.fi  

Nimeni on Mikko Muhonen ja olen perustanut yrityksen LKV Muhonen AFM Oy Ab. Ja minulle Kaikista Tärkein asia on Asiakkaan Tyytyväisyys.

Olen toiminut alalla jo pitkään, mutta edelleen minulla on paloa ja halua auttaa ja kehittää alaa. Pyrinkin tuomaan kiinteistönvälitykseen koko ajan uusia asioita, joista asiakkaat hyötyvät asuntoa myydessään ja ostaessaan.

Olen toiminut kaikenlaisten kiinteistö- ja asuntokauppojen parissa ja tykkään myös näihin liittyvistä haasteista. Olenkin luonteeltani positiivinen, ratkaisuja löytävä henkilö ja teen huolella arvostamaani työtä.

Minulta saat aina rehellisen ja realistisen arvion asuntonne hinnasta. Pystyn määrittämään hinnat erinomaisella tarkkuudella runsaan kokemuksen ja ammattitaitoni avulla.
Tärkeimpiä arvojani elämässäni on perhe ja työ, tämän jälkeen tulee harrastukset. Tykkään urheilla monipuolisesti ja tämän takia olen myös erittäin määrätietoinen ja kunnianhimoinen työssäni.

Mikäli toivot kiinteistönvälittäjältäsi aktiivista, asiantuntevaa ja ennen kaikkea rehellistä palvelua hyvässä hengessä tällöin kannattaa olla yhteydessä. Autan kaikissa asuntoasioissa, joten olethan yhteydessä niin tehdään elämäsi parhaat asuntokaupat!

miikka-soon_551

Miikka Soon

LKV Muhonen AFM
Kirkkopuistikko 22, 65100 Vaasa
miikka@lkvmuhonen.fi
+358 50 439 8864
lkvmuhonen.fi

Nimeni on Miikka Soon. Muistatko minut? Et ehkä vielä, mutta kohta kyllä. Olen Suomen nuorimpia kiinteistönvälittäjiä ja teen töitä intohimolla ja nuoruuden energialla. Ihminen tekee sitä, missä kokee olevansa hyvä. Siinä yksi syy miksi olen tällä alalla. Olen haasteiden rakastaja, aktiivinen kuuntelija ja ratkaisujen löytäjä. Minulla ei ole kiire asiakkaita kohdatessa tai työtä tehdessä. Kiire johtaa siihen, että kyky olla läsnä heikkenee jatkuvasti. Usein ajatellaan, että kiireen vastakohta on joutilaisuus, mutta oikea vastaus on aikaansaavuus. Olen huolellinen ja aikaansaava välittäjä.

Toimivan firman alla minulla on mahdollisuus välittää entistä enemmän sekä ihmisistä että asunnoista. Alan parhailla työkaluilla ja mahtavan välittäjätiimin ympäröimänä hoidan asuntoihin liittyvät asiat sujuvasti.

mia4

Mia Salonen

LKV Muhonen AFM
Kirkkopuistikko 22, 65100 Vaasa
mia@lkvmuhonen.fi
+358 40 553 7794
lkvmuhonen.fi

Muutama vuosi sitten sain puhelun jota en ihan heti unohda. Sain kutsun töihin uuteen kiinteistö alan yritykseen Vaasassa ja vastaukseni oli kyllä heti selvä. Kyseessä oli haastava välittäjän työ, joka aikaisemmin oli mielessäni ollut tavoittamattomissa. Nyt edessäni oli kuitenkin tehtävä josta en voinut kieltäytyä ja joka ei todellakaan jättäisi kylmäksi. Minut se koukutti täysin ja kokonaan, heti. Tuuminkin että jos myyntityötä haluaa tehdä, miksi ei tehdä sitä kiinteistöalalla.
 
Olen kauniissa Vaasassa elänyt suurimman osan elämästäni, perheemme kolme lasta ovat jo maailmalla. Arkeani siivittää työni lisäksi sileäkarvaiset lintukoirat ja luonnossa liikkuminen. Työ välittäjänä on haastavaa ja jokainen päivä voi muodostua tyystin erilaiseksi ennakkosuunnitelmista huolimatta. Tietty ennalta-arvattomuus, uudet asiakastuttavuudet, upeat kodit ja tilanteet tekevätkin työpäivästä mielenkiintoisen ja erilaisen.
 
Markkinointiviestintä on ollut työurani aikana se punainen lanka ja kiinteistöalalla se on ehkä tärkein työväline, puhetyökalun lisäksi. Olen toiminut niin Suomessa kuin muualla Euroopassa markkinointityössä keskeisesti, konkreettisesti niin tiskin takana kuin mediaalisessa maailmassa. Myyntikokemus on vahva tekijä tuloksia takoessa.
 
Kodin myyminen on ihmiselämässä harvoin tapahtuva prosessi ja lähtökohdat ovat hyvin erilaiset. Kuitenkin koti ja ihminen ovat asioita jotka eivät muutu perustukseltaan, myyntiprosessin tulee olla sitä kunnioittava ja myyjää kuunteleva, räätälöity tehtävä. Tätä toivon tekeväni hyvin ja joka päivä.
 
Asiakaspalvelu on tärkeimpiä elementtejä myyntityössä ja tähän panostamme Muhosella suuresti. Tämä oli yksi tärkeimpiä asioita johon kiinnitin huomiota tänne töihin tullessani ja on ratkaiseva tekijä päivittäisessä työssämme.
 
Voin kiistämättömästi sanoa, että LKV Muhonen AFM on työpaikkana paras mahdollinen tällä alalla. Vankka tietotaito, rautainen ammattimaisuus, dynaaminen tiimityö sekä uusien näkökulmien ammentaminen on ehtymätöntä. Draivi on hyvä ja tulokset vahvasti sitä mukaiset. Sanalla sanoen; viihdyn työssäni!
nikke sjoblom

Nicklas Sjöblom

LKV Muhonen AFM
Kirkkopuistikko 22, 65100 Vaasa
nicklas@lkvmuhonen.fi
+358 50 368 7772
lkvmuhonen.fi 

Minä olen Nicklas ”Nicke” Sjöblom, syntyperäinen Vaasalainen. Nuoresta iästäni huolimatta olen jo kokenut myyntialan ammattilainen. Minulle on kertynyt laaja kontaktiverkosto Pohjanmaan alueella, jota olen pystynyt hyödyntämään töissäni ja olenkin tästä kiitollinen. Olen aikaansaava, aktiivinen ja positiivisella otteella töitä tekevä myyjä. Vapaa-ajallani käyn mm. pelaamassa puulakikiekkoa jäähallilla ja tuo kiekon pussiin laittaminen onnistuu yhtä lailla, kuin asuntokaupan maaliin vieminen. Pidän varmasti lupaukseni ja pyrkimyksenä on saada teille mahdollisimman hyvä kiinteistökauppa!

Eetu Puronvarsi

LKV Muhonen AFM
Kirkkopuistikko 22, 65100 Vaasa
eetu@lkvmuhonen.fi
+358 44 218 0388
lkvmuhonen.fi

Olen kiinteistönvälittäjä Eetu Puronvarsi, syntyperäinen vaasalainen. Minun arvoihini kuuluvat luottamus, innovatiivisuus ja jatkuva kehittyminen. Haluan joka päivä kehittyä työssäni ja haluan jatkuvasti löytää uusia tapoja toimia. Kiinteistönvälitysalalla minua kiinnostavat erityisesti uudet työkalut sekä toimintatavat, joiden avulla asiakkaalle saadaan paras mahdollinen lopputulos. Kaiken toimintani takana on rehellisyys ja avoimuus. Kiinteistövälitysalan ohessa opiskelen Vaasan yliopistossa kauppatieteitä, mikä täydentää osaamistani kiinteistövälitysalalla. Vapaa-ajallani käyn kuntosalilla, luen sekä penkkiurheilen.

Kontaktuppgifter

Du kan kontakta oss via e-post, telefon eller genom att fylla i blanketten nedan.

LKV Muhonen AFM

Kyrkoesplanaden 22
65100 Vasa

010 339 0599

myynti@lkvmuhonen.fi


OTA YHTEYTTÄ